Våra tjänster

Vi renoverar hela eller delar av ditt hus. Vare sig det handlar om kök, badrum, sovrum eller vardagsrum kan du räkna med oss för att nå ett toppresultat som håller väl och länge över tid. Vill du kanske ha en bastu i badrummet? Eller drömmer du om ett stort kök med mycket yta för matlagning? Vi löser det. Våra husrenoveringar gör att du äntligen får komma hem till ditt drömhus.  

Flexibla lösningar 

Här hos oss möts du av erfarna hantverkare och kompetenta projektledare. Vi vet vad som krävs för att en husrenovering ska gå i mål med ett lyckat resultat som tillfredsställer dig som kund. Vi är en flexibel firma som även kan ta oss an renoveringar av företagslokaler åt många olika verksamheter.

Vi har medarbetare med våtrumsbehörighet och samarbetar med flera aktörer inom branschen, däribland elektriker och rörmokare. Det innebär att vi kan erbjuda dig helhetslösningar och till ett pris som passar dig. Vårt mål är att du ska få ut så mycket som möjligt av din husrenovering till ett så lågt pris som möjligt samtidigt som vi garanterar resultat som håller på sikt.  

Drömhuset du förtjänar 

Att renovera huset på egen hand kan innebära att ta sig vatten över huvudet. Ta istället kontakt med oss så hjälper vi dig från början till slut och du får ett hus både att trivas i men som också höjer sitt värde på marknaden. Hör av dig till oss med dina planer så hjälper vi dig till det drömhus som du förtjänar.