Om oss

Välkommen till en renoveringsfirma med flexibla lösningar som hjälper dig att förverkliga det hus du hittills enbart föreställt dig i dina drömmar och din fantasi. Vi består av ett team duktiga, erfarna och serviceinriktade hantverkare som längtar efter att få förädla ditt hem till ett hus som du kan känna dig riktigt lycklig i. Hos oss är det enbart fantasin som sätter gränser. Vi tar oss an alla slags projekt – stora som små spelar ingen roll. Vi har kunskapen, utrustningen och rutinen att göra verklighet av dina drömmar. 

Dina önskemål sätter ribban 

Vi arbetar målmedvetet med att sätta dig som kund i centrum för vårt arbete. Vi samarbetar med bland annat både rörmokare och elektriker, men för oss är det du som är vår värdefullaste samarbetspartner. Det absolut viktigaste med renoveringsprojektet är att du bli så nöjd som det överhuvudtaget är möjligt att bli. Dina önskemål och dina drömmar sätter ribban för vårt arbete och vi tummar inte på kvalitén.  

Renovering anpassad efter din plånbok 

Har du frågor eller funderingar kopplat till en framtida husrenovering? Tveka då inte att höra av dig till oss för mer information. Vi finns tillgängliga på både telefon och mejl när det passar dig. Hos oss får du konsultation och givetvis kan du begära en offert och därmed få en kostnadsuppskattning på var just dina renoveringsidéer kan landa ekonomiskt. Vi hittar lösningar som passar din plånbok. Vi ser fram emot att höra av dig och att inleda vårt nästa samarbete med dig som partner!